Sunday, October 16, 2011

CiK NaD...TeriMa kasiH BaNyak-BaNyak...=)

as salam...

macam maner semua?
sihat?
harap-harap sihatla ye...
 
hari ni saya da beberapa berita gembira...
 
yang pertama :
ok...saya dah kembali online...
setelah beberapa hari tak dapat nak online sebab line telefon saya buat hal...
(bole baca entry saya sebelum ni...)
tapi sekarang line sudah ok...
yipppppppiiii
 
 
yang kedua:
angah (adik saya) telah selamat berkonvo
Majlis Konvokesyen Kali Ke-2 BMLIAHS...
majlis konvo  ni diadakan di Bukit Merah...
tahniah angah...


yang ketiga:
blog saya telah menjadi pilihan Cik Nadya untuk direview...
yeahhhhhhhh...
tak percaya?
meh tengok bukti ni...


 
ha...percaya kan?
lalalala....
terima kasih Cik Nad...

saya menghargainya....
smoga Cik Nad tabah menerima masalah yang bertimpa-timpa tu ye...
orang yang sabar menerima dugaan ni hikmah yang akan dia dapat adalah besar...
=)

p/s: nak senyum sampai telinga la...

4 comments:

noraauliyya said...

blog sy tak pernah kena review . isk3

msredcheesecake said...

Bestnya kena rebiew... Blog msred ni sapela nak review... Hhgee

Miss Nadya said...

hehe..thanks dear...Alhamdulillah nad dapat selesaikan masalah nad tu..thanks..^_*

Santri T.P.I.N.I said...

wah...tahniah! anda di tag dalam segmen ni, jom join :

http://sun3tpini.blogspot.com/2011/10/ga-1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

NUFFNANG ADS KAMI