Sunday, January 1, 2012

Jom Tambah Follower Awal Tahun 2012

as salam...

entry pertama untuk tahun 2012...
yehaaaa....
kali ni nak join segmen oleh En. Hasrul Hassan...


syarat2nyer mudah je :
  1. Buat satu entri dengan tajuk: Jom Tambah Follower Awal Tahun 2012
  2. Tempek badge yang dah disediakan tu dan link ke entri ini...(kat blog En. Hasrul Hassan ye)
  3. Tulis target berapa follower blog yang nak anda capai menerusi segmen ni.
  4. Dah siap ... sila tinggalkan url entri anda tu di ruangan komen disediakan.
  5. Jadilah follower blog ini ehh ... sebagai tanda persahabatan dalam dunia blog.

tarikh tutup segmen ni : 1 Januari 2012 
jam : 11 pagi

target follower: agak2 100 orang bole?
itu pun dah banyak kan?
tak pela...berapa2 pun ok...yang penting ikhlas...=)

8 comments:

HasrulHassan [HH] said...

As-Salam.Terima kasih sbb sudi join ... :) dan moga bertambah follower ehhh ...

QaSeh IrDia said...

salam...sudah menjadi follower

http://qasehirdia.blogspot.com/2012/01/jom-tambah-follower-awal-tahun-2012.html

Ezad Skytech said...

semoga dapat capai target..hee :D

teko_milo said...

singgah sini jenguk rakan segmen.jom singgah blog tekomilo (",)

Arra Ahmad said...

singgah dr segmen sama..:)

wani said...

hype,done follow..
singgah cni lax ^_^

deen azmee said...

as-salam..

selamat tahun baru..

singgah dari segmen HH.. hehehe.. :)

http://deenazmee.blogspot.com/2012/01/jom-tambah-follower-awal-tahun-2012.html

Ayang Anim said...

salam..

saya tak sempat join segmen ni...
anyway saya nak terjah jugak list di blog HH utk tambah follower...

http://tintaanim.blogspot.com/

tq

NUFFNANG ADS KAMI