Sunday, July 17, 2011

Saya Blogger Dari Utara

as salam...

kali ni...saya nak join aktiviti blog yang dibuat oleh Chegu Zubir...
caranya senang jer...iaitu :
 
1) letak tajuk entry : Saya Blogger Dari....( kalau dari utara, letak Utara ye dsb)...
SUDAH (Saya Blogger Dari Utara)
2) letak header c.z dan like fan page c.z...kalau xnak like pun tak pe
SUDAH

 

3) nyatakan negeri mana korang berada dengan ayat : 
Saya blogger dari negeri  Perak Darul Ridzuan

4) siap..letak url entry korang pada komen entry ni yer
segmen tamat jam 1159 malam ni..
selepas itu semua yang join c,.z akan list dalam satu entry dan postkan pada group blogger2 di fb..
SUDAH


dah selesai.....


2 comments:

MissCt a.k.a MuqDeq said...

salam ziarah 0rg utara..
dtg dr bl0g CZ.. *segmen yg same.. :)

c genk bah ne said...

jalan2 cni..jalan kaki dari sabah ^_^hehehe


Singgah sini..follow juga ^_^

www.genkcorner.blogspot.com

NUFFNANG ADS KAMI