Saturday, July 30, 2011

SEGMEN 3 JAM JE

as salam...

ok2...kena tulis entry cepat2...
sebabnyer segmen yang Tia wat ni akan tamat tepat kul 11 malam ni...
huhuhuh...cepat2...harap2 masih sempat nak join...
sape2 yang nak join...
sila tekan KLIK di bawah banner ni yer...

 

syarat2 nyer mudah jer...
check kat bawah ni yer...

  1. Buat satu entri dan masukkan header kat atas ni (LINKKAN KE ENTRY TIA)...SUDAH
  2. Letak tajuk SEGMEN 3 JAM JE....SUDAH
  3. Dah siap tinggalkan link kat kotak komen di bawah ni...AKAN BUAT SELEPAS NI
  4. Tarikh tutup jam 11 MALAM ni ...huhuhuhu

dah siap...
mudah kan...
lalalalalallalala

5 comments:

PeRmAtA bIrU said...

datang dari segmen 3 jam.. hahahah... tia tak suka biar blog kosong kotkan.. 3 jam pon wat segmen.. huhu..:)meh kita berkenalan... jom...
terima kasih tia...

Shaherah said...

Chak.. Shera singgah blog kawan2..
Hehehe.. Salam perkenalan dari shera ye..
Shera pun ada join au segmen 3 jam ni..
Kalau nak tgk.. Meh lar..

http://laluan-kehidupanku.blogspot.com/2011/07/segmen-3-jam-je.html

farah hanim said...

dtg dr sgmnt yang sama
bru smpt nak terjah satu2 blog
bw and folo sini

hira said...

singgah dari segmen tia. maaf kerana lambat terjah. sibuk memanjang. salam perkenalan~ :D


kalau rajin, join la segmen saya ni :)
http://zahiradzul.blogspot.com/2011/08/segmen-pengalaman-beraya-di-kampung.html

Cik Wunny said...

singgah dari segmen Tia...salam perkenalan...follow n singgah belog cik WUnny ye...=)

http://cikwunny2410.blogspot.com/

NUFFNANG ADS KAMI