Saturday, August 20, 2011

Ziarah Raya Blog

as salam...

selamat berpuasa untuk hari yang ke-20...
pose tak?
harap-harap jangan ade yang pose yang yok ye...=)

ok kali ni nak join segmen di Blog Bangku Kosong...
kalau nak join...sila "klik" di bawah gambar ni ye...
dengan ini, saya, SHAFA mengumumkan akan menyambut hari lebaran pada tahun ni...
di....
V
V
V
kampungku tercinta...Kampung Bukit Kechil di Bukit Mertajam...
ha...sape2 yang tinggal kat area situ...di jemput datang...
lalalalalalal...


di kesempatan ini...
saya ingin mengucapkan Selamat Hari Raya AidilFitri kepada...
semua2 rakan-rakan tersayang (tak kire la di alam maya atau di alam nyata...=) ),
saudara-mara,
anak-anak murid tersayang...
dan semua yang mengenali diri saya...
seandainya ada salah dan silap...atau terkasar bahasa...
saya mohon maaf dengan hati yang ikhlas...
semoga Ramadhan dan Syawal tahun ni...
akan membawa seribu keberkatan dan kebahagiaan kepada semua...
amin...
p/s:rasa-rasanyer...de tak yang nak bagi saya duit raya....heheheheheh


3 comments:

aten qylah said...

Salam.Aten singgah sini.Selamat pulang ke kampung yerp.selamat Hari Raya :)
Jemput ziarah

Kancil 8349 said...

Salam Ziarah daripada Kancil

Selamat Hari Raya Aidilfitri

Kalau sudi jomlah singgah ke blog Kancil

http://kancil8349.blogspot.com/2011/08/segmen-di-bangku-kosong-ziarah-raya.html

shaliza khairi said...

salam lebaran.

singgah dari segmen HH.
maaf lambat ziarah. busy makan kueh raya. hehe.

selamat hari raya,
maaf zahir&batin.

sudi2kan lah singgah belog shaye. =)

http://umairamaisara.blogspot.com

NUFFNANG ADS KAMI