Friday, October 28, 2011

1St Voucher Dr En NuffNanG...

as salam...

tadi saya saja rajin-rajin berblogwalking...
walking punye walking...(heheheh...)
terjumpa satu blog yang cite pasal En. Nuffnang bagi voucher...
Blog CIK IKA
tak percaya cuba la terjah cik Ika ni punyer blog...

ha bile dengar je Cik Ika ni dapat voucher...
saya pun apa lagi...
terjah En. Nuffnang gak la...
jeng...jeng...jeng...
yahoooooooooooo...
saya pun dapat voucher tu gak la...
voucher Chatime Publika Spesial...
ha...korang pun try la cek...kot-kot dapat gak ke...
nanti leh la g Chatime Publika ni ramai-ramai...hehehehehhe
=)

saya pun sebenarnya macam Cik Ika gak...
tak tahu pe bendanyer Chatime Publika ni mula-mula...
tapi...tadi pas je cari-cari maklumat pasal Chatime Publika..barula tahu...
huhuhuhu....sian saya...
nampak sangat tertinggal LRT...uwaaaaaaaaa


alhamdulillah
=)

p/s: orang lain mungkin dah banyak kali dapat dari En. Nuffnang voucher kan? saya baru sekali dapat dah heboh...biarla...saya rasa bangga sebab ni kali pertama wooooo....senyum sampai ke telinga...lalalal...pe pun...En. Nuffnang...TERIMA KASIH BANYAK =)

16 comments:

akuadalahaku.. ^_^ said...

thnks sb sudi follow..^_^
btl2 kita 2 tertinggal LRT..
hehe.. mekasih sb promote blog ika..
awk ddk mna.? jom rmai2 minum chatime publica..hee

shy princessha said...

@akuadalahaku :
heheheheh....
saya tggl kat manjung, perak...
tapi kampung kat penang...lalalalal

J. Hass said...

macam best.. tak reti la guna nuffnang ni..

shy princessha said...

@j.hass:
saya pun tak reti sgt psl nuffnang...
baru2 dok belajar dkt2 ngan nuffnang...
cewahhhhhh

HuNNy said...

dah follow anda jugak...

SumeSakan said...

wahhh bestnya dia..insyaallah muncul yang ke-2...lagi senyum sampai ke telinga kan?congrat dear...

YNA said...

apa benda nie? :(

AIN RADZI said...

done follow...
saya dapat gak voucher 2..
tapi jauh la tmpatnye..
huhuhu

Mz Aisya said...

eh camnen k follow? pleknyee nk tekan yg mana ?

shahdiana said...

bestnya dapat voucher...akak lagi ketinggalan menda-menda cenggini...dah follow awak...suami akak orang sitiawan.,..mungkin nanti buleh jumpa..salam perkenalan...

Syam Soffi said...

ASSALAMUALAIKUM

Sy dah follow awk jugak...

Sy pon tak brp faham pasal nuffnang ni sgt.. tp dpt gak voucher tu

Gen2Merah said...

ya kee? saya sebenarnya masih tak terer sangat pasal Nuff ni.. nanti lah saya cek...

salam kunjung mengunjung.. ada masa jenguk2 lah blog Gen2Merah ye.. salam persahabatan.. (",)

Cik Cura said...

KITE SAME2 TERTINGGAL LRT LAH NI YE. HEHE

BTW. THNX FOLLOW ME. DONE FOLLOW U BACK DEAR=)

♛ Dea Arematt ♛ said...

bestny.. mintak sket... hehe

purplekyu^_^ said...

salam perkenalan juga :)
thanks sbb sudi singgah dan jadi follower :D
maaf lambat

missina said...

bestnyer dpt voucher,,tak penah dpt lg,,huhu,,err ekceli sy ada tag awk,,klu nak join skali jom tgk,,;)

NUFFNANG ADS KAMI