Thursday, October 27, 2011

Jom Gegar Dunia Blogger

as salam...

oleh sebab mood nak menaip entry panjang lebar masih tak kunjung tiba....
jadi saya cuma nak join segmen je sekarang...

kali ni nak join segmen...
 

tarikh tutup segmen ini ialah : 28.10.2011 jam 11 malam...
so...der masa lagi nak join...
kalau nak join...sile tekan klik yang der kat bawah banner tu ye...

adiosss
 

6 comments:

Selendang Merah said...

thank sudi join jom kita gegarkan blogger yang join segmen yang sama

NaLutdi n'iA said...

terjah bel0g anda , dari segment yg sama .. (:
salam perkenalan... sudi2 la ke bel0g nadd (:

http://gadisc0tt0nlalala.blogspot.com/

ciwty sajjeh said...

dari segmen gegar blog...jom gegar blog cty

http://ciwtysajjeh.blogspot.com/2011/10/segmen-jom-gegar-dunia-blog.html

HaniS said...

saya dari segmen yang sama
salam perkenalan =)

[PCL] said...

PCL singgah dari segmen yg sama..sesama blogger kita gegarkan..silakan singgah ke blog saya.

Miss Ayu Nushka said...

salam ziarah.dtg dr segmen yg sama.
dah follow.sudi2 la singgah blog ayu pula^^

NUFFNANG ADS KAMI