Monday, September 26, 2011

DaN SaYa MAsiH PeninG-PeningG

as salam...

ari isnin...permulaan minggu baru...
sekolah memanggil...dan saya bangun agak malas tadi...
akibat tidak mendapat tidur yang cukup...
huhuhu...mata pun rasa berpinar-pinar...
tapi...tak pe tahan-tahan...
macam maner agaknya sekolah hari ini ye...
harap-harap janganla anak-anak murid saya tu nakal...
janganla asyik nak menjerit tak tentu pasal...
pening kepala saya nanti


tapi...aduh...sebut pasal pening...
pening saya makin menjadi-jadila...
kertas BM percubaan SPM masih belum habis saya menyemaknya...
inilah bahananya kalau cuti hanya digunakan untuk bersuka ria...
berjalan ke sini sana...
dah nak abis cuti baru terhegeh-hegeh nak menyiapkannya...
tapi...sebenarnya cuma tinggal 3 set soalan je lagi...
(heheheh...cakap gebang cam ader selonggok yang belum ditanda...propa lebih cik kiah oiiii)
insyaAllah...saya akan menyiapkannye hari ini...
yeah Shafa bole...pasti bole...
(ayat nak sedapkan diri sendiri)

mmm...arini saya akan balik lambat la...
de bengkel mengenai blogspot...
macam best je...
tak sabar nak join petang ni...
jangan saya tertidur sudah...
almaklumlah...bile petang-petang...
mata saya ni mudah je nak tertutup...
ngantukkkkkkk....
oooo...tidak...tidak...saya perlu kuat...

adios

p/s: semakin hari menulis di blog...semakin suke plak saya mengarang ayat...tapi selalu rasa suke itu dihalang oleh kemalasan yang amat sangat...nampaknya saya tidak cukup kuat menahan godaan MALAS

2 comments:

man said...

tentu anak murid tak sabar nak tau result...

shy princessha said...

heheheh...semestinyer...
hari-hari datang tanyer result mereka...=)

NUFFNANG ADS KAMI